black-background-wallpaper-design-hd-download-872768830

Para mais infomação:


Ligue: 11 94716-1440

countdown Timer Expired

Days
Hours
Minutes
Windows 10 updates uitschakelen

Microsoft geeft ALLE Windows 10 gebruikers een GRATIS upgrade naar Windows 11. Uiteraard alleen PC’s of laptops met Windows 10 waarop de meest recente versie van Windows 10 wordt uitgevoerd en die voldoen aan de minimale hardwarevereisten kunnen upgraden. Je kunt controleren of je de nieuwste updates voor Windows 10 hebt in Instellingen/Windows. Heb je een Windows 10-PC, dan hoef je niet steeds opnieuw op te starten in de hoop dat je de upgrade hebt. Je PC zal je vanzelf via Windows Update laten weten dat het zover is. Als je de upgrade eenmaal hebt, dan heb je niet meteen toegang tot alle nieuwe functies van Windows 11. Zo zijn die Android-apps die zijn beloofd nog niet meteen ingebakken in het nieuwe besturingssysteem.

  • Zoals gezegd heeft het uitmesten van de registry tegenwoordig geen doel meer.
  • Door de coronapandemie is het aantal Microsoft Teams-gebruikers enorm gegroeid.
  • In zijn vrije tijd sleutelt hij graag aan de nieuwste pc-hardware en bouwt hij setups voor gaming.
  • De exacte locatie is onbekend, waar begin je met zoeken?
  • Op deze manier blijven er weinig foutieve, lege en onnodige registervermeldingen achter in het Windows register.

Deze kunnen helpen om DDoS-aanvallen te voorkomen en kwetsbaarheden tijdens het gamen voorkomen. Niet elke computer is geschikt voor de upgrade van Windows. Ik vind het fijn dat Microsoft een PC Health Check-tool heeft, welke je op dezelfde pagina kunt downloaden waar je het exe-bestand kunt downloaden. Volg de onderstaande instructies en ik zal je laten zien hoe je je gratis upgrade voor Windows 11 kunt krijgen.

Deze PC opnieuw instellen

In principe is dat helemaal niet nodig, maar voor de gevorderde gebruiker kan het interessant zijn om de mogelijkheden eens door te nemen. Controleer de volgende vragen die zeer relevant zijn om Windows 10 te versnellen en sneller te maken. Om Windows 11/10 te versnellen, is een van de meest effectieve manieren rocketdrivers.com/nl/dll/developer?vendor=wxwidgets-development-team om de hoeveelheid virtueel geheugen te vergroten. Windows 11/10 vereist minimaal 4 GB om soepel te werken. Controleer de volgende stappen voor het migreren van het besturingssysteem naar SSD of een andere grotere HDD. Met de pro-versie van EaseUS Partition Master kunt u ook rechtstreeks ruimte toewijzen van de D-schijf naar de C-schijf om de C-schijf te vergroten.

Windows PowerShell gebruiken om ongewenste apps te verwijderen

Binnen de veilige modus kunnen alleen de programma’s worden gestart die nodig zijn om met de computer te kunnen werken. Het terugzetten van de pc naar fabrieksinstellingen vindt u in het onderdeel Herstelopties van Instellingen. Het snelst vindt u dit onderdeel door Herstelopties als zoekopdracht in te geven in de zoekfunctie van Windows. Vervolgens klikt u in de sectie Deze pc opnieuw instellen op de knop Aan de slag en volgt u de aanwijzingen op het scherm. Zodra systeemherstel zijn werk gedaan heeft en de pc opnieuw heeft opgestart, zouden alle problemen verholpen moeten zijn en zou de pc weer naar behoren moeten werken. Vervolgens zal systeemherstel u een lijst tonen van de meest recente herstelpunten.

Bekende voorbeelden zijn de testversies van Norton Antivirus en Microsoft Office. De leveranciers hopen dat je zo verknocht raakt aan de software dat je er diep voor in de buidel wilt tasten. Deze software is ook weer heel legitiem, maar als je ze wilt blijven gebruiken kun je beter even shoppen, vaak is een losse licentie goedkoper dan de meegeleverde licentie activeren.

Deixe uma resposta

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *